Winter Tea

Téli elvonulás

2019. NOVEMBER 28- DECEMBER 1., NOSZVAJ


Évek óta tartok rendszeresen terápiás csoportfoglalkozásokat. Ezeken a napokon újra és újra megéljük közösen azt a csodát, amikor a szívünk és a lelkünk megnyílhat a valódi szeretet elfogadó erejében, egy biztonságos térben, támogató közegben, megértésben, együttérzésben és odafigyelésben. Ez az őszinte kapcsolódás teremtette meg az igényt arra, hogy néhány napot együtt töltsünk, és közösen hozzunk létre valami felemelő, magával ragadó, gyógyító, és hosszú időre feltöltést nyújtó programsorozatot. A nyári elvonulásunk olyan meghatározó élményekkel gazdagított minket, hogy úgy döntöttünk, nem várunk egy évet, itt az idő! :)


Mikor 10 évvel ezelőtt betettem a lábam a Nomád Hotel ajtaján, tudtam, hogy a világ egyik legjobb helyén vagyok. Amikor megláttam a közösségi helyiséget, láttam magam, hogy embereket hozok ide. Akkor persze még nem foglalkoztam csoportokkal, ennyi idő kellett, mire minden megfelelően összeállt :) Most, ez lesz az a terem, ahol családot állítunk, jógázunk és meditálunk.

Ez a 4 nap arról fog szólni, hogy közelebb kerülj Önmagadhoz, Igaz Valódhoz, Belső Énedhez, Belső Gyermekedhez, Lelkedhez, Szellemedhez, Testedhez. Ebben segítenek a reggeli jóga órák, a délelőtti erdei séták, a családállítások, rendszerállítások, kis csoportos és páros gyakorlatok, a meditációk és a beszélgetések. Felejthetetlen élményt fog adni az örömzene koncert, amikor közösen éneklünk, táncolunk, önfeledten kieresztjük a hangunkat, és megengedjük a testünknek, hogy kitáncolja, kimozogja magából azt, ami benne van. Az estéket szaunázással, fürdőzéssel, beszélgetéssel, játékkal, borozgatással zárjuk.

Szállás: 2-3 ágyas vidéki stílusú, gyönyörűen felújított szobákban, saját fürdőszobával, wc-vel.

Étkezés: napi háromszori étkezés (ha másért nem, ezért mindenképp gyere el! Sok helyen voltam már, de a Nomád terülj-terülj asztalait még senkinek nem sikerült utolérnie). Érkezés napján forraltbor és frissen sült forró fánk vár majd a kertben... :)

Utazás: egyénileg (össze fogom kapcsolni a résztvevőket az utolsó hetekben, érdemes telekocsizni).

Részvételi díj: 98.000 Ft / fő, mely tartalmazza a 4 teljes nap programjait, tehát a jóga órákat, az egyéni, saját hozott témák felállítását, az általános állításokat, az önismereti programokat, a koncerten való részvételt, valamint a szállást és a háromszori étkezést.

Páros kedvezmény: házaspároknak, testvéreknek 196.000 Ft helyett 180.000 Ft a részvételi díj.

Elvonulást vezeti: Mereticzki-Ozsváth Anna, Integrál szemléletű család-és rendszerállító, Párkapcsolati Coach, Fül-akupunktúrás addiktológus
A jóga órákat tartja: Török Attila jóga oktató
Örömzene és handpan meditációs koncert: Cseke Szabolcs Hangterapeuta

 

Address

1126 Budapest, Agárdi út 12/b

Contact

Follow

  • Facebook

06704360076