„A jó úton járva, nem tévedsz el!” – Mark Twain


Sokszor elgondolkodom, hogy a mai modern technika milyen csodálatos! Rengeteg lehetőséget rejt! Azért írom, ezt, mert az internet segítségével találtam Annára!

Az ezredik gödörbe sikerült belelépnem, ami kísértetiesen hasonló volt az előzőekhez. Persze, ezt egy évnyi rendszeres segítő terápia után tisztán látom, de akkoriban csak folyamatosan problémákba ütköztem és nagyon fájdalmas volt! Azt tudtam csak, hogy „ELÉG! VÁLTOZTATNI AKAROK!” Ami azt illeti, szerintem ez a kulcsa a dolognak! Semmit nem lehet erőltetni, de elérkezettnek éreztem az időt és belevágtam!

Egyéni terápiával kezdtünk, és ahogy már többen említették, én is szkeptikus voltam! Nem hittem az egészben, de végső elkeseredésemben hozzá fordultam, aki teljes, őszinte szeretettel fordult hozzám! (Ez a mai napig így van!)

Elkezdtünk együtt dolgozni, hipp-hopp eltelt az idő és azt éreztem az ülést követően, hogy elkezdett a bennem lévő feszültség csökkenni! Arra emlékszem, hogy aznap hazaértem és ledőltem…egy röpke 3 órás alvásra! Ez egyértelműen kifejezi a stressz feloldását.

A következő alkalommal csoportos terápián vettem részt és az egyik (sokadik) alkalommal akkora felszabadulást éreztem, hogy legalább három héten át olyan könnyűnek éreztem magam, mint amikor a lágy, tavaszi szellő finoman mozgatja az organza függönyt! Kellemes hullámokat ír le, különböző amplitúdójút! Egyszerűen csodálatos volt!

Ez alatt az egy év alatt elképesztő változást érzek magamban! A barátaim már régóta csodájára járnak ennek a változásnak, többször említik, hogy mennyire büszkék rám és ez a továbbiakban is megerősít! Lényegesen nyugodtabb, megfontoltabb vagyok, megtanultam befelé figyelni, rendszeresen meditálok és könnyebben túllépek a mélypontokon! Nagyon törekszem az egyensúly megtartására, de a stresszes, rohanó világunk előszeretettel próbál kizökkenteni! Szerencsére egyre kevesebb sikerrel! :)


Őszinte szeretettel, Niki

RÁCZ NIKOLETT

(IT MANAGER)

 

Address

1126 Budapest, Agárdi út 12/b

Contact

Follow

  • Facebook

06704360076