Évek óta foglalkoztatott a gondolat, hogy részt vegyek egy családállításon, mégis sokáig hezitáltam, hogy megtegyem az első lépést, s voltaképpen nem tudnám megfogalmazni, miért. Számos ismerősöm vett már részt egyéni és csoportos családállításon is, volt, aki jó néhány alkalommal, és valamennyien nagyon pozitív eredményekről számoltak be.

Persze előzetes várakozásaimmal összecsengett az ő tapasztalatuk is, miszerint egy-egy ilyen családállítás igencsak felkavaró is lehet, de nem marad el utána az eredmény.


Mivel nálam ez egyfajta bizalmi kérdés is (hiszen mégiscsak a mélyre ásunk ilyenkor, ráadásul idegenek előtt), fontos volt, hogy olyan családállítót találjak, akire ilyen szempontból rá merem bízni magam és nem kételkedem a tudásában, tapasztalatában.

Alapos internetes keresgélés után botlottam bele Anna honlapjába, ahol a bemutatkozás és az elérhető leírások alapján megéreztem azt a fajta bizalmat, amire szükségem volt.

Szerencsére a megérzésem beigazolódott.


A csoportos családállítás, amin részt vettem, még az előzetes várakozásaimat is felülmúlta. Olyan dolgok bukkantak elő a múltból, a családi felmenőktől, amelyekre egyáltalán nem számítottam, s amelyek a családállítást követően nem csupán bennem kezdtek el munkálkodni, de "megmozgatták" a közeli hozzátartozóimat is. Picit bánom is, miért nem kezdtem el már ezzel korábban foglalkozni, mert valami egészen meglepő felismerés, mennyire kihatnak mindennapi életünkre (egészségünkre, karrierünkre, párkapcsolatainkra, családi kötelékeinkre) az őseinkkel akár évtizedekkel ezelőtt történtek, s mennyit tud segíteni már csupán ezen történések megismerése, tudatosulása is.

Anna az általa vezetett csoportos családállítás folyamán remek szakértőnek bizonyult, így bátran ajánlom mindazok számára, akik szeretnének valamely problémájukra megoldást találni és nyitottak a családállításra.

VIKI

(KÖZGAZDÁSZ)

 

Address

1126 Budapest, Agárdi út 12/b

Contact

Follow

  • Facebook

06704360076