Két dolog motivált akkor, amikor döntést hoztam, hogy bejelentkezem Annához egy csoportba. Az egyik: Évek óta voltam már adósa önmagamnak családállitás megtapasztalás ügyben, és évek óta halogattam, tudatosan. A másik: nagy Rajongója vagyok azoknak az embereknek (is), akik művészi szinten gyakorolnak hívatasokat (igen, hosszú í).

Anna bemutatkozó anyagait olvasva éreztem azonnal, hogy megérkeztem, jó helyen vagyok, igy Bejelentkeztem, elmentem, megtapasztaltam.  

Nagyszerű élmény volt! 

- olyan közeget teremt úgy is, mint háziasszony, es úgy is, mint terapeuta (fizikai környezet, hangulat, közösség, csoport dinamika), amiben az ember fia akár egy egész napon át bátran, biztonságban, szívesen van. 

- a csoportban is végig éreztük az egyszeri egyediségünket, miközben mint csoport is ragyogóan működtünk együtt.

- rendkivüli lágysággal és érzékenységgel közelít a személyes helyzetekhez, lelkekhez, miközben anap áramló eseményeit igazi vezetői határozottsággal irányítja.

- az általam személyesen megéltek olyan szakmai tudásra, felkészültségre engednek következtetni, ami már valóban a művészi szinten gyönyörködtetés kategóriája a számomra.

- mint témahozó és mint segítő is, jelentős segítetséget kaptam a családunknak egy több generáción átívelő problémájának a megoldásában.


Így aztán, ha nem is minden félrecsúszott nyakkendő igazításában (Juhász Gyula után, szabadon... ), de mégiscsak olyan élményt kaptam Annátol, es viszek tovább magammal, amely számomra mindenképpen egy életre szól.


Hálásan köszönöm, Anna!

HORVÁTH GÉZA

(TRÉNER, TANÁCSADÓ, ÜZLETEMBER)

 

Address

1126 Budapest, Agárdi út 12/b

Contact

Follow

  • Facebook

06704360076