Annát az interneten keresztül találtam, szimpatikus volt fotó alapján, illetve mikor tefonon beszeltünk, már tudtam, jó kezekben leszek. Amikor találkoztam vele, tudtam, hogy a pozitív megérzésem beigazolódott.


Személyesen még nem próbáltam a transzlégzés technikát, viszont Anna részletesen elmondta, hogy mi fog történni és megnyugtatott, hogy ha bármi kellemetlenséget tapasztalok a folyamat alatt, akkor szóljak. Bár nyitott vagyok az új dolgokra, az igazat megvallva az elején kicsit szkeptikus voltam, de bíztam Annában; illetve az is megnyugtatott, hogy a szabad akarat a kezemben van. Elkezdtük a légzésterápiát a váltakozó légzéssel... huhhh, alig pár perc alatt olyan intenziv érzelmi hullám, erős érzés öntött el a múltból... leírni is nehéz. Ott voltam kicsi kislányként, átéltem még egyszer... viszont most szembe néztem vele... és Anna segítségével ez a traumatikus esemény a múltból, már nem fog gátolni a jövőmben.


Hálás vagyok nagyon Annának, hogy megmutatta nekem ezt a fajta terápiát. Voltam már családállításon előtte másnál, de ez a módszer, úgy éreztem, ott, azonnal működött. Ez a teher konkrétan lehullott a vállamról, amit fizikálisan is éreztem.


Köszönöm szépen még egyszer Anna, biztos vagyok benne, hogy a jövőben is igénybe veszem a segítséged!

JÓZSA GEORGINA

(KISGYERMEK GONDOZÓ)

 

Address

1126 Budapest, Agárdi út 12/b

Contact

Follow

  • Facebook

06704360076