Rólam

Namaste - azt jelenti, üdvözlöm a Benned lakozó Istent.

Ozsváth Anna vagyok, Integrál szemléletű Család- és Rendszerállító, Fül-akupunktúrás addiktológus, Párkapcsolati Coach, Női Kör Vezető és Tradícionális Reiki Mester Tanár.

1984-ben születtem a Halak jegyében, Rák ascendenssel, ami már önmagában is magyarázhatná az emberek, az emberi kapcsolatok és problémák, nehézségek iránti érdeklődésemet. Kicsi koromtól kezdve vonzott minden, ami természetfeletti, érdekelt, hogy mi van a láthatón túl, mi történik velünk például, ha meghalunk... máig emlékszem az érzésre, mikor apukám azt mondta, eltemetnek a föld alá, és ennyi. Vége. Emlékszem, mert nem tudtam elfogadni a válaszát.

Akkor még, gyermekként talán emlékeztem valamire abból, ahonnan mind érkezünk, mára viszont sokévi keresés, kutatás, tanulás és tapasztalás után biztosan tudom, hogy az Élet sokkal több annál, mint amennyit látni enged magából, és mi, emberek sokkal többre vagyunk képesek annál, mint amennyit gondolunk magunkról. Hiszek benne, hogy - bár nem tudatosan, de a korlátaink nagy részét mi teremtjük, így mi magunk is vagyunk képesek lebontani azokat. Sokszor pedig olyan erők hatnak ránk, amik erősebbek mindennél... ebben az esetben is fontos tudni, hogy van választásunk, és főleg, lehetőségünk: megérteni, megismerni a valódi okokat, és onnan meglátni a megoldáshoz vezető utat.

Hiszek benne, hogy minden létrejött problémának létezik megoldása, hogy minden elviselhetetlenül nehéz helyzet is elfogadhatóvá válhat, azonban ez sokszor nem megy segítség nélkül. Minden ember életében adódhat olyan helyzet és időszak, amikor elveszettnek, kétségbeesettnek, magányosnak, tanácstalannak, gyengének érzi magát. Bárki kerülhet olyan helyzetbe, amikor úgy érzi, nem találja a megoldást, nem látja a kiutat, esetleg úgy érzi, mindent megpróbált már, mégsem érte el a várt eredményt.


Ezekben a helyzetekben, ha szeretnéd, szívesen kísérlek társként utadon, támaszt nyújtok és megtartalak, míg visszatalálsz önmagadhoz, míg újra erős leszel, míg már segítség nélkül is képes leszel  haladni.


Tanulmányaim:

Elsőként a Bach-virágterápiával és a Reikivel ismerkedtem meg 2006-ban, Dávid Zsuzsinál (Original Bach Level I., II.) és Kincsverő Máriánál (Reiki I., II., III) tanultam. Ezt követően elvégeztem előbb az általános természetgyógyászati és egészségügyi képzéseket, majd kínai orvoslást, különböző masszázsokat, akupresszúrát és fül-akupunktúrát tanultam. Természetgyógyász képesítésemet fül-akupunktúrás addiktológusként szereztem meg, 2008-ban.

A Transzperszonális Légzés Intézetben vettem részt először újjászületésen, és itt ismertem meg a transzlégzést is. Innen már egyenes út vezetett az Integrál Szemléletű Családállító képzésre, ahol Dr. Agócs Gabriellától, Farkas Zitától és Vágvölgyi Dórától tanulhattam, majd 2014-ben sikeres vizsgát tettem, és jogosultságot szereztem családfelállítói, szervezetfelállítói és testterápia alapjai  munkára.

2018-ban Dr. Mészáros Ádámtól Párkapcsolati Coachingot tanultam, ahol Házassági Tanácsadóként szereztem oklevelet.  Egyik álmom vált valóra a tavalyi év végén, mikor személyesen Dr. Buda Lászlótól nyerhettem betekintést a Szomatodráma világába egy alaptréning képzésen, így részben ezt a módszert is beépíthettem az integrál szemléletű állításokba.

2019-ben elvégeztem a Touch For Health kineziológia képzéseit, jelenleg az Érzelmi Stressz Oldás módszereit tanulom (One Brain). 


2019. november 13-án Tradícionális Reiki Mester Tanárrá avattak. 2020 márciusában Női Kör Vezető oklevelet szereztem, így hamarosan indulnak a régen várt női körök is.

2020. májusában megvalósítottam egy nagyon régi, Fentről hozott álmomat... megnyitottam a Levendula Lélek Központot, immáron itt várom a hozzám fordulókat.

2020. nyarán Szilasi Mártinál kezdtem képződni, Source Memory Healing alaptanfolyam után készülök a haladó és tanári tanfolyamokra.


2014-ben férjhez mentem, 2016-ban pedig megszületett a kisfiam, és megszületett bennem is valaki, egy új személyiség, az Anya. Minden tanfolyam és oklevél után, ez az a terület, ahol már nem számít a papír és az elismerés, a legnagyobb tanítóm pedig egy kis ember, könyvek nélkül, előadások nélkül, a maga teljes természetességével.


2020. számomra is sok kihívást tartogat, lezártam mindent ami régi; elhagytam az otthonomat, a házasságomat, régi minőségeket és régi önmagamat is... megnyitottam a Levendula Fényközpontot, jelenleg pedig felfedező úton járok önmagamba befelé, felfelé, sokdimenziós világunk felé és célul tűztem ki az isten-ember teremtő lényem teljes megtapasztalását és kibontakoztatását immár tudatos szinteken, a szívből szeretést és szívből élést, az Együtt-ben levést és örömteli élet megteremtést... Ezen az úton járok elkötelezetten, és ezen az úton tudlak kísérni Téged is, ha érzel hívást, hogy Együtt haladjunk át egy szebb és jobb világ, az Aranykor kapuján.

"Uram, adj türelmet,
Hogy elfogadjam, amin nem tudok változtatni,

Adj bátorságot, hogy megváltoztassam,
Amit lehet, és adj bölcsességet,
Hogy a kettő között különbséget tudjak tenni.

Uram, tégy engem békéd eszközévé,
hogy szeressek ott, ahol gyűlölnek,

hogy megbocsássak ott, ahol megbántanak,
hogy összekössek, ahol széthúzás van,
hogy reménységet keltsek, ahol kétségbeesés kínoz,
hogy fényt gyújtsak, ahol sötétség uralkodik,
hogy örömet hozzak oda, ahol gond tanyázik.

Ó Uram, segíts meg, hogy törekedjem,
nem arra, hogy megvigasztaljanak, hanem hogy én vigasztaljak,
nem arra, hogy megértsenek, hanem arra, hogy én megértsek,
nem arra, hogy szeressenek, hanem hogy én szeressek.
Mert aki így ad, az kapni fog,
aki elveszíti magát, az talál,
aki megbocsát, annak megbocsátanak,
aki meghal, az fölébred az örök életre.
Amen"

Assisi Szent Ferenc imája

 

Address

1126 Budapest, Agárdi út 12/b

Contact

Follow

  • Facebook

06704360076